Parool:
532 Topeltsõel
Topeltsõel nagu nimigi ütleb koosneb kahest erinevast sõelast, mida saab kasutada koos või eraldi. Väikest sõela on mugav kasutada väikestel kogustel nõrutamiseks, nagu näiteks erinevad konservid. Maht: 400 ml ja 2L Eeliseid: * Nii suurel kui väikesel sõelal asuvad äravooluaugud, tänu millele on sõelu mugav käsutada nii parema kui vasaku käega. * Suure sõela põhja all on 3 jalga, mis võimaldavad Sul sõela kraanikaussi seisma jätta pärast seda, kui oled nt kala sulatanud ja loputanud. Jalad on pikemad kui sõela põhi. * Topeltsõelal on sile sisepind, mida on lihtne puhastada. Välispind on krobeline ja ei karda kriimustusi. Topeltsõel kannatab masinpesu. * Topeltsõel kaalub vähe ning tema mõlemas käepidemes on auk, nii et teda saab seinale riputada. Sel viisil on Topeltsõel alati kättesaadaval ja kasutamiseks valmis. Ei võta rohkem ruumi kui tavaline sõel. * Sõelal on lai sang, mistõttu on seda hea kasutada. * Sõel meenutab oma kujult veidi amfiteatrit, on astmeline. Nii suure kui väikese sõela põhjal on soonekesed, nii et mõlemad sobivad ideaalselt Tupperware erinevate kaussidega, kinnitudes nende põhjale ilma ohuta paigalt libiseda. * Sõel kannatab keeva vett (100 kraadi!!!) – nõruta sellega seeni, pelmeene, balanšeeri tomateid jne. Samas võib peale keeva vees kasutamist (loomulikult mitte pikka aega keevas vees hoida!) võib sõela panna külma vee alla. * Sõel on tehtud plastikust, mille sees on õhukanalikesed, mistõttu kannatabki keevat vett * Mida enam põhja poole, siis ei ole enam sõela augud ümmargused, vaid kandilised – see väldib vee äravalgumisel dušši tekkimist ja vesi valgub ka külgede pealt ilusti põhja alla (väga oluline just kuumade ja tuliste asjade kurnamisel keevast veest) Kasutamisvõimalused: * Keedetud juurviljast, puuviljadest, riisist või makaronitoodetest vedeliku väljanõrutamine. * Külmutatud kala, krevettide või liha sulatamine. * Pehmete marjade, salatite või juurviljade loputamine – liiguta lukustatud sõela liigutustega ees paremale-vasakule. Ei ole vaja liigset raputamist, kuna sõelal valgub vesi mõlemalt poolt välja. * Värske kartuli pesemine (kõige parem puhastada siiski värskelt võetud kartuleid, mitte vanemaid kui ööpäev) – pane kartulid suurde sõela, väiksem kaas peale ja raputa kartuleid kiirelt ringja liigutusega. * Tee sellega kevadised pashad – pane riie, marli suure sõela sisse, siis kohupiimamass sisse, raskus (kauss veega) peale ning peale ka väike sõel. Jäta pasha nõrguma, sellest öö otsa ka külmkapis. – jääb väga ilus augukeste ja riide muster, lisaks üleval veel ilusad kaunistamise kohad (sõela jalgade jäljed) * Nõruta selles isetehtud kohupiima * Sõel on saanud mitmeid disainipreemiaid * Nõruta kupatatud seeni (pane äsja kupatatud seened suurde sõela ja siis pane väiksem sõel peale, kumerus allapoole) * Purusta pudrunuiaga sõelas marju püreede tegemiseks (kestad jäävad sõela peale)
1446 MandoChef
Viiluta juur- ja puuvilju kiiresti ja tõhusalt 8 erineval moel. Valmista viilusid, kuubikuid, ribasid, lainelisi ja vahvlikujulisi väljalõikeid. Kaasas sõrmekaitse. Kasuta juur- ja puuviljade, kartulite jms. lõikamiseks. Mõõtmed: Avatud jalaga: pikkus: 39,3 cm, laius: 14,6 cm, kõrgus: 15,1 cm. Kokkupandud jalaga: pikkus: 39,3 cm, laius: 14,6 cm, kõrgus: 8,1 cm
1471 Vispel vahustamiseks
Kaasaegsed ja ajatud köögitarbed. Pehme ja kõva plastiku kombinatsioon tagab optimaalse haarde. Kõik tööriistad on loodud oma funktsiooni jaoks, nii saavutate parimad tulemused. Kõik köögitarvikud on ümarate servadega ja nendega on hea segada potis, segamiskausis jm. See tagab koostisosade õrna käsitlemise ja ideaalse tulemuse. Varrel olevad augud võimaldavad tarvikute riputamist. Taluvad temperatuuri kuni +200°C. Pidemete värvilised osad taluvad temperatuuri +80°C ning silikoonkaabitsa ja silikoonspaatli silikoonist labad taluvad +150°C. Plastist vispel II talub temperatuuri kuni +120°C. Ära kunagi jäta koogiriistu pikemaks ajaks kuuma potti või kuumale pannile. Mõõtmed: P: 28,5 cm.
1472 Salati- ja pastatangid
Kaasaegsed ja ajatud köögitarbed.Pehme ja kõva plasti kombinatsioon tagab optimaalse haarde.Kõik tööriistad on loodud oma funktsiooni jaoks, nii saavutate parimad tulemused.Kõik seeria köögitarvikud on ümarate servadega ja nendega on hea segada potis, segamiskausis jm. See tagab koostisosade õrna käsitlemise ja ideaalse tulemuse.Varrel olevad augud võimaldavad tarvikute riputamist. Tööriistad taluvad kuni +200 °C (pehme osa talub kuni +80 °C), siiski ei tohiks neid jätta pannile või potti pikemaks ajaks.Eriti sobilik: toidu pööramiseks, tõstmiseks ja serveerimiseks. Tange on võimalik lahti võtta ja kasutada pooli eraldi. Mõõtmed: P: 29,5 cm L: 5,5 cm
1477 Serveerimislusikas
Universaalne lusikas on kuumakindel, taludes temperatuuri kuni +200 kraadi. Ei ole soovitav jätta kuuma poti või pannile seisma, aga serveerimiseks ülimõnus. Mugav lõigata ja serveerida ahjuvorme, lasanjet, salateid, vormiroogasid.
1466 Minikulp
Kulbiga võib segada ja töötada otse pliidil ja potis, kuna pind on kuumataluv kuni +200kraadi. Koos on kasutatud tugevat ja elastset plastikut et tulemus oleks ergonoomiline. Kulbil on ka riputusava, seega saab seda vajadusel riputada ja käepide on silmatorkavat värvi et sahtli avades leiaks üles kohe õige riista. Käepide on 980kraadise nurga all, see hõlbustab toitu tõsta. Kulbil on kummalgi servas tilad, mis hõlbustavad supi serveerimist, aga ka näiteks mahla või moosi purki valamist, et vedelik ei valguks üle purgi serva. Silikoonine käepide talub temperatuuri +80kraadi, seega ära kunagi jäta kulpi pliidile potti seisma. See variant on nn. minikulp, ehk siis eriti mugav abiline hoidistamisel ja hommikupudru nautlejatele.
1476 Plastist vispel
Vispliga võib segada ja töötada otse pannil, kuna pind on kuumataluv kuni +50kraadi. Tänu oma plastikust pinnale sobib kasutamiseks ka tefloniga kaetud pannidel ja pottides. Samas ei tohi unustada visplit otse kuumale pannile või potti, kuna lisaks pinna kahjustamisele eemalduvad käepidemest ka tähed ning seejärel ei kuulu toode garantii korras vahetamisele. Võib kasutada ka terasest ja klaasist kaussides kuna ei kahjusta vahustamisel pinda. Koos on kasutatud tugevat ja elastset plastikut et tulemus oleks ergonoomiline. Visplil on ka riputusava, seega saab seda vajadusel riputada. Hea kasutada kastmete, kreemide ja pudingute valmistamiseks. Mõõdud: P:28cm
1445 ExtraChef
ExtraChef on TW lõikuriperekonna kõige noorem, aga samas kõige suurem liige. Nüüd saab veel suuremal hulgal vahustada, hakkida ja segada. Kaasas on lõiketerad, vahustusvispel ja ka lehter, mida saab kinnitada reguleeritavale avale. Lehtri maht on 50ml ja näiteks majoneesi valmistades saab seda siis vajadusel avada või sulgeda, kui soovitakse jaokaupa õli lisada. Kellel on kodus olemas meie vahustaja SpeedyChef, see saab tänu kaanle ja ExtraChef anumale vahustada veelgi rohkem mune või biskviiti. Mida kõike see hakkur suudab , saad näha juuresolevalt videolt: http://www.youtube.com/watch?v=zXKz7nSru48 Maht: 1,35l; D: 15,6cm; H: 19,5cm
1482 Tordilabidas
Tordilabidas sobib samaaegselt nii koogi või tordi lõikamiseks kui ka serveerimiseks.Samuti lasanje lõikamiseks ja serveerimiseks, kuna talub temperatuuri +200kraadi. Käepidemed taluvad temperatuuri kuni +80 kraadi. Ei sobi kasutamiseks silikoonvormides.
1479 Lai labidas.
Laia labidaga võib segada ja töötada otse pannil, kuna pind on kuumataluv kuni +200kraadi. Koos on kasutatud tugevat ja elastset plastikut et tulemus oleks ergonoomiline. Labidal on ka riputusava, seega saab seda vajadusel riputada ja käepide on silmatorkavat värvi et sahtli avades leiaks üles kohe õige riista. Käepide on 45kraadise nurga all, see hõlbustab pannil toitu segada ja ümber pöörata, kuna panni ääred on üldjuhul kõrged. Silikoonine käepide talub temperatuuri +80kraadi, seega ära kunagi jäta labidat kuuma panni peale seisma. Mõõdud: P:31,6cm


Copyright © Tupperware. All Rights Reserved.