Kirjeldus
Uudne võimalus valmistada kodustes tingimustes nii soolaseid kui magusaid pehmeid vahvleid. Kes ei armastaks Belgiapärast hommikusööki või veiniõhtutel mõnusaid soolaseid ja
magusaid suupisteid ja seda sutsu teistmoodi. Unustage oma vanad suitsevad elektrilised vahvlimasinad, mis teevad vaid krõbedaid vahvleid (kui soovid , saad ka selle vormiga valmistada neid krõbedalt.) Unustage et on olemas uuemad elektrilised vahvlimasinad, mis valmistavad vaid 2 vahvlit korraga nüüd saate neli, kaheksa, kaksteist või kuusteist maitsvat vahvlit küpsetada korraga sõltuvalt sellest mitu vormi te tellite. Vahvlitainast on mugav vormi panna ja hiljem vormidest eemaldada. Jälgi et vorm oleks 2/3 täidetud. Silikoon talub temperatuuri kuni +220 kraadi ja -25 kraadi, samas soovituslik temperatuur jääb 180-200 kraadi vahele. Parim küpsetusmeetod ahjus on restil. Küpsetusaeg ahjus on kuni 15 minutit, et saada mõnusad küpsed vahvlid. Sobib kasutamiseks ka külmikus ja sügavkülmikus, et valmistada näiteks želeed või jäätist. Tooteid võib pesta nõudepesumasinas, aga pole lubatud kasutada teravaid esemeid
Mõõdud: 19,4 x 30 x 2,7cm