Allahindlus!

Silikoonvorm Tartalettidele

Algne hind oli: 29.90€.Current price is: 24.90€.

Paindlikud vormid küpsetamiseks ja toidu valmistamiseks

  • Saab kasutada praeahjus, mikrolaineahjus, sügavkülmikus ja külmikus.
  • Talub temperatuuri alates -25°C kuni +220°C.
  • Valmistatud kergest materjalist, millega on meeldiv töötada.
  • Vorm on paindlik, sellepärast on küpsetised kergesti eemaldatavad.
  • Rasvavaba küpsetamine, sest vormi ei ole vaja määrida

Mahutatavus: 6 tartaletti mahuga 100ml

Mõõdud: 29,8 x 19,4 x 2,5cm

Tootekood: SS220606 ,

Kirjeldus

Märkused:

  • Soovitatav küpsetustemperatuur +180°C
  • Toitude valmistamisel, mis sisaldavad šokolaadi või konserveeritud tomateid, ei tohi värvumise vältimiseks temperatuur ületada +180°C
  • Ärge kasutage pihustatavat küpsetusõli
  • Koostisainete rasvad moodustavad valmistamise ajal silikoonile kile ja seetõttu ei ole võimalik toote õlitamine enne kasutamist.
  • Puhastage vormi alati enne ja pärast kasutamist sooja vee ja nõudepesuvahendiga ning loputage põhjalikult külma veega. Kui panete vormi nõudepesumasinasse, ärge voltige seda kokku, sest voldi sisse võib jääda nõudepesuvahendi jääke. Need jäägid võivad halvendada vormi külgevõtmatust.
  • Enne kui panete toote eelkuumutatud ahju, asetage toode alati külmale plaadile või restile. Nii väldite ka sisu väljavalgumist.
  • Paigutage silikoonvorm alati nii, et see on ahju külgedest, laest ja põhjast vähemalt 5cm kaugusel.
  • Kui vormi ei ole tükk aega kasutatud, võib sellele tekkida õhuke tolmu- või rasvakiht, mis tuleb maha pesta, muidu halveneb vormi külgevõtmatus oluliselt.
  • Kui toit satub vormi servale, tuleb see korralikult eemaldada, sest see võib külge kõrbeda ja pleki jätta.
  • Ülekuumutamisel võivad pinnale tekkida plekid, mis ei lähegi ära. See ei mõjuta siiski toote kasutust ja funktsionaalsust.
  • Silikoon ei kuumene ahjus ega mikrolaineahjus, aga kuuma toidu mõjul võivad vormid väga tuliseks muutuda. Seepärast kasutage alati pajalappe.

Näpunäited:

  • Jahtuvad ruttu ja ei lase saial või koogil kinni jääda.
  • Silikoontooted taluvad suuri temperatuurikõikumisi. See tähendab, et silikoonvormis külmutatud toidu võib otse ahju või mikrolaineahju panna
  • Erand: soovitame silikoontooteid siiski vähese rasvainega määrida, kui valmistate rasvatuid toite, näiteks tarretisi.
  • Enne küpsetiste väljakummutamist peaks laskma neil vormis umbes 10-15 min jahtuda. Seejärel lükake serv ümberringi lahti- ülejäänu tuleb ise lahti.
  • Õhukesed ja haprad küpsetised peaksid enne väljakummutamist vormis täielikult jahtuma, et nad säilitaksid oma kuju.
  • Enne jäätise, tarretise või vahu väljakummutamist, pange vorm korraks sooja vette.
  • Koogi küpsuse kontrollimiseks soovitame kasutada spageti- või makaronijuppi. Kudumisvarras võib silikoonvormi põhja katki torgata.